Vardag igen!

Jaha, då var man tillbaks på jobbet igen då, hur det känns? jodå, rätt ok faktiskt. Det är lite lugnt nu i två veckor innan verksamheten startar på riktigt om man säger så. Jag har dessutom fått en ny chef och han verkar vettig efter vad jag har sett  den här veckan, mycket bra idéer på förändringar för att underlätta vissa saker. Det behövs nog lite nytänkande i ledningen tror jag.
Jag har varit hemma hos Mica över natten och tyvärr måste jag säga att hon inte verkar riktigt glad, jag är lite orolig att hon ska gå in i samma tillstånd som hon var förra året. Jag vet ju att det kom något bra ur den mörka perioden men det var fruktansvärt jobbigt när hon var mitt uppe i det alla mådde skit men värst var det ju för henne själv. Nu är det sista dagen hon är på sommarjobbet och jag hoppas verkligen att hon får fortsätta att jobba där för det är bra för hennes självkänsla att inte sitta hemma hela dagarna när andra jobbar. Sen tror jag att hon har fäst sig en del vid både patienterna och arbetskamraterna vilket betyder rätt mycket .Jag läste även hennes blogg idag och jag märker att tankarna snurrar rätt bra just nu.
Just nu funkar i alla fall det här med mat o godis, har både ätit nyttigt och låtit bli godiset i veckan, känns rätt skönt ska jag säga och det var en positiv sak med Mica också, hon har lyckats med bedriften att minska 5 kilo på vågen under en rätt kort tid och det märktes hur stolt hon var över det.
Ikväll blir det en omelett med bönsallad till, inget kött alls...det ni!!