Trött

Usch vad jag blir trött av att andra tar ut sin egen irritation på mig. Varför kan man inte rikta sin ilska åt  rätt håll. Jag kan ju inte vara ansvarig för allt o alla.

Får antagligen inte jobbet jag har sökt här på skolan heller så just nu känns det inget vidare .


Bokmässa

60229-47



Jag förstår inte att det ska vara så svårt att få ner något skrivet ibland. Jag har börjat att skriva några gånger men sen tar det stopp, vet inte om jag egentligen är någon "bloggare" för jag tycker det är så svårt att formulera mig med det skrivna ordet. När det gäller att prata så går truten i ett känns det som ibland, då är det inga svårigheter minsann.

I vilket fall som helst så kan jag ju berätta att jag hade en härlig helg i Göteborg för några veckor sedan. Började med att gå upp 04.00 på fredagen för att hinna med tåget som gick 06.02. Snacka om att gå upp mitt i natten. Mötte upp mamma på Göteborgs central och sen hade vi en riktigt härlig dag på mässan för fackfolk. Vi skildes åt på kvällen då hon åkte hem till min bror och hans familj i Hisings Backa. Själv gick jag och köpte mig en pizza och lite godis. Vidare till hotellet och efter min middag så tog jag en lång härlig dusch och kröp sen upp i sängen med tv:n och mitt godis....UNDERBART!!.

På lördagen så gick jag upp och åt en underbart god hotellfrukost för att sen gå ner och trängas med allmänheten på mässan. GUD SÅ MYCKET FOLK!, höll på att få ett nervsammanbrott när jag skulle försöka ta mig fram och lyssna på författarna som pratade. Att försöka få en kopp kaffe var inte ens att tänka på, köerna var milslånga. Stannade till eftermiddagen och efter en dusch på hotellet kom brorsan och hämtade mig och sen åkte vi hem till dem och käkade räkor och hade det urmysigt. Min bror och hans familj är helt underbara, synd att jag träffar dem så sällan. De har två härliga ungar och även jag som har svårt med barn i vanliga fall trivs i deras sällskap Synd att inte Micaela kunde följa med. Vi måste försöka ta oss ner något i sommar och hälsa på dem. Tog tåget hem på söndagen efter en riktigt händelserik helg.

Jag har börjat träna igen...joho ni! Mica och jag drog igång här för några veckor sedan och nu känner jag mig jättetaggad, har fått en riktig nytändning och det känns bra. Ska handla hem en massa nyttig mat nu när jag får lön och sen är det väl f-n om inte valkarna ska försvinna. Tänker försöka kombinera det med promenader för bästa resultat.


Ja det var lite från mig för den här gången.