Stackars lilla mig ;-(

image61


Nu var det verkligen jäääääätelängesen jag var här och präntade ner något. Det har varit så mycket känns det som sen jag skrev sist så jag orkar inte skriva om allt. Det har varit mycket på jobbet där jag har fått en ny uppgift, att vara beställningsansvarig för telefonin efter att vi har gått över till IP-telefoni vilket inte har gått smärtfritt ska jag säga. Efter första dagen med det nya går det inte att komma fram till expeditionen och sjukanmäla sina barn längre och det är massor med strul, men det ska väl bli bättre hoppas jag.

Igår var jag på ett mindre trevligt besök på Sala sjukhus, Gastroskopi...usch, tvi och blää!!!.

Trodde aldrig att det skulle vara över och inte heller att det skulle vara så vidrigt men drog en lättnadens suck när det var över och tänkte ALDRIG MER...hahaha, trodde jag ja, det visade sig att jag hade två sår i magen så efter att ha medicinerat i två månader ska jag utsättas för samma tortyr igen för att se om det har läkt något...synd om lilla mig ;-(. Men de var jättegulliga i alla fall jämfört med här i västerås när jag var hos ortopeden för min axel...fick betala 300:- för att träffa en sönderstressad läkare i 5 min som knappt såg mig i ögonen under samtalet, bu för Västerås ortopedklinik! Jag har knappt varit hos en läkare under alla år och helt plötsligt har jag kommit upp i frikort, det är väl så det är att bli gammal, krämporna börjar ge sig till känna.

Fick i alla fall skjuts till Sala av två underbara människor M och O och efter sjukhuset åkte vi in till Sala och fikade, jag hade ju inte fått äta eller dricka något sen middagen vid 18 tiden kvällen innan så jag var helt utsvulten vid 12 när det var klart. Vi intog ett fik som tre ungdomar har startat och jag lovar att aldrig har en räkmacka och kaffe smakat så ljuvligt som då. Jag rekommenderar verkligen att åka in dit och fika för det var dessutom billigt, kommer tyvärr inte ihåg vad det hette men det har blivit rätt känt för sitt hembakta bröd och det förstår jag för allt var verkligen gott.

Nu ska jag lägga mig för att orka jobba vidare med telefonkrånglet imorgon


Happy New Year!!

60229-59



Jaha då var det ett år närmare pensionen, usch vad tiden rinner mellan fingrarna. Men det här ska bli ett lite annorlunda år än vad förra året var. Jag har gjort lite självrannsakan och kommit på att det finns mycket jag kan ändra på, både hälsomässigt och mitt sätt att hantera saker...tänker inte gå in på det här men det känns i alla fall som det är viktigt för att jag ska kunna bli en bättre människa. Nu är jag ju i och för sig superbra men jag kan bli superduperbra!Det har varit en skön julledighet, vi har tittat på alla "Albert & Herbert" säsonger och skrattat så in i h-vete men något jobbigare nyår då jag vaknade med huvudvärk så jag nästan kräktes men det blev bättre framåt dagen tack o lov. Var ute på balkongen vid 12 slaget och skulle titta på raketerna och blev väldigt beklämd när jag ser två vuxna stå därute med sin 13-åriga dotter som i sin tur står med en flaska cider och vinglar på gatan. Det spelar ingen roll hur mycket jag har druckit i mina dagar, den situationen hade aldrig uppstått i vår familj.  Hon har nog många gånger haft hårdare regler hemma än en som inte har en alkoholist som förälder, jag tror att hon är tacksam för det idag.Nu är jag tillbaks på jobbet och har fått hur mycket som helst gjort och imorgon ska jag vara ledig och passa på att städa ut julen hemma...ska bli skönt. Ska passa på att åka o ta ett träningspass på gymet också har jag tänkt.