Lugnet efter stormen

Ja då var "den blomstertid över"  och lugnet l skolan har infunnit sig. Ändå känns det lite tomt efter våra stojande, skrikiga uppsluppna och fnissiga tonåringar.  Men jag har fått en del gjort som har blivit liggande och det känns alltid bra.
Nu ser jag fram emot en lång o skön semester. Nu  åker jag o Mica till mamma och Lennart på Gotland för en veckas
avkoppling. Det finns inget skönare än när man kliver ur bilen på deras underbara tomt och vet att man  kan njuta av lugnet en vecka. På återsende.

HURRA HURRA !!!



HURRA HURRA HURRA!

Jag fyller 10 år idag.
Alltså 10 härliga år i min nykterhet!!

Val-09




Idag var det då dags att ge sig iväg och ställa iordning i vallokalen för imorgon. Ska sitta valförrättare för femte gången men den här gången är jag även lokalansvarig så det känns lite annorlunda. Fördelen är ju förstås att det är min egen arbetsplats och lokalerna är rätt välbekanta efter 10 år :-). Mindre roligt är ju förstås att gå upp klockan fem i morgonbitti men det är bara att bita ihop.
Den 9 juni får ni tänka på mig en stund för då har jag näligen lyckats vara nykter och redig i hela 10ÅR!!. Jag känner mig faktiskt rätt stolt över mig själv ska jag säga. Det har hänt så mycket bra under de här åren både med mig själv och mina nära o kära. Jag känner att jag har ett riktigt bra liv idag, det enda jag saknar är lite bättre kvalité på min fritid men jag klagar inte för man kan kanske inte få allt.