Stockolm

ÖRTAGUBBEN
Örtagubben


Igår drog jag o Mica iväg till Stockholm över en dag men för en gångs skull så höll JAG på att försova mig o MICA vaknade och ringde o väckte MIG!!! Det händer bara inte :-) Men vi hade en heldag i  "storstan". Först när vi kom mötte Suzan upp och vi gick o drack kaffe (nu hade hon gått ner i vikt igen och hon har så vackert ansikte som kommer fram när hon är smal) och pratade nån timme och efter att kikat lite på stan så sa vi hej då till Suzan och fortsatte till Odenplan för ett besök till GI-boden. Vi åt en suverän lunch där bestående av dinkel, lax, rödbetsbollar, soyaburgare, parmesandip, hummus och ett suveränt hårt bröd gjort på dinkel. Det märks när man äter så där nyttigt för man står sig hela dan sen, hade man gått till Mc Donalds så hade jag säkert varit hungrig efter ett par timmar igen. Sen besökte vi ett ställe som heter Örtagubben där jag hade velat handla allt som fanns men nöjde mig med att köpa Proteinpulver, linfröolja och psylliumfröskal.  Innan vi åkte hem var det så dags för en fika igen, den här gången med Terese och hennes kille, han var jättetrevlig och lätt att prata med. Terese såg ut att må hemskt bra av att bo i storstan. Efter många om o men var vi på väg hem till vårt kära Västerås igen. Tänk att jag skulle aldrig klara av att flytta tillbaks till Stockholm igen utan njuter för fullt av att få åka hem efter en dag där.

Mica följde med hem och istället för att sjunka ner i soffan började vi flytta om i mina köksskåp så nu är det såå fint.


Nu är jag här och jag fryser

60229-19

  

Jaha då ska man titta in här igen…det var ett tag sedan ska jag säga. Har inte haft någon som helst inspiration att dela med mig några tankar och funderingar på länge känns det som.

 

Det har hunnit bli nytt år sedan sist och jag hoppas att jag lyckas fylla det här året med meningsfulla saker…behöver nog ta hand om mig själv lite mer än jag har gjort ett tag nu. I julas gick det inte så bra med vare sig vikten eller rökningen, gick upp 4kg och rökte som en borstbindare. Jag kan ju inte påstå att jag känner mig så där jättenöjd med mig själv när jag tänker tillbaka. Men nu har jag lagt det där bakom mig och tagit nya tag. Maten börjar funka som den ska igen och ciggen är borta så nu är det bara det här med motionen som är kvar. Jag har inte kunnat promenera på flera månader, jag drog på mig en hälsporre som gör något helvetiskt ont. Var i väg förra veckan och hämtade ut inlägg till skorna som jag ska använda tills det är läkt. Problemet är att de passar ju enbart till mina träningsskor och det är ju inte direkt väder för såna nu…men det löser sig nog. Nästa vecka ska jag o en kompis till Friskis & Svettis och testa ett gympapass där….känns det bra ska jag nog köpa kort (beror ju på priset förstås) och gå några gånger i veckan. Det är ju alldeles här i närheten så det blir lite lättare att ta sig dit än till gymmet. Jag känner att jag inte mår bra när jag inte får röra på mig.

 

Här på jobbet är det väl som det brukar, man går o ser fram emot sportlovet så man får vila från eleverna och de får vila ifrån oss, skönt för alla parter.

 

Jaha så har min dotter flyttat ÄNDA bort till andra änden av stan….hur långt som helst ju….närå, det känns jättebra både för henne o mig. Hon tycker äntligen att hon har flyttat hemifrån och jag tycker det är urmysigt att åka o hälsa på. Lägenheten är kanonfin och det är skönt för henne att ha fått lite större yta att röra sig på, det var ju lite litet i gamla

lägenheten J

Förra helgen hade jag min kära mor på besök, det var ett tag sen sist…hon har haft en del sjukt i sin familj med både hund o gubbe men till slut kom hon. På lördagen åt vi Pitepalt, mums!!! det har blivit lite av tradition att vi äter det när hon är här.

 

I helgen ska vi åka till Stockholm över dagen och göra ett besök i GI-boden på Odenplan och vi ska även leta oss fram till något som heter Örtagubben där de har en massa nyttigheter.

 

Förresten fick jag något av en smärre chock igår, 10 min innan jag skulle gå från jobbet öppnas dörren och vaktmästaren kommer och talar om att jag har besök och när jag tittar upp står min bror från Göteborg där…gissa om jag blev glad J Han var på ett företagsbesök här och skulle vidare till Örebro men tyckte att han ville titta in o säga hej först. Vi åkte sen upp och träffade Micaela på stan och sen gick vi till Rost o drack kaffe…Jag blev verkligen jätteglad att han kom även om det inte blev så lång tid, han skulle ju vidare och det var ju inte världens bästa väglag.


Usch vad jag fryser *brrrr*