Blodomlopp

Jaha då har man varit hurtig o sprungit (lunkat) Blodomloppet. När 3 km hade gått trodde jag att jag skulle behöva konstgjord andning, var helt slut. Upptäckte även att det inte var så bra att ha utslitna skor...mina fötter bultade o sprängde. Igår gjorde jag slag i saken och köpte mig ett par Asics skor som hade kostat över 1000 spänn men som nu var nersänkta till 795 och vilken skillnad att gå i. Ska aldrig mer ha skitskor. Så nu finns det inga ursäkter längre för att slippa promenera till jobbet. Ska bli en hurtbulla har jag tänkt. Jag kämpar även med rökningen, går inte så bra ska jag säga. Varför ska det vara så jäkla svårt att låta bli!!! Har inte orkat blogga så mycket på ett tag för det har varit häcken full på jobbet den här veckan, första terminsstarten på expedition för mig och det har varit kaos till o från. Känner mig helt slak när jag kommer hem.
Får se om jag tar en sväng ut till Rocklunda marknaden idag, har inte varit där på 4 år så det kan ju vara kul att se om det har hänt nått nytt sen sist. Försöker få tag på nån som vill hänga med om inte annat för att klämma en Langos

Kickoff!!






Igår hade vi kickoff med jobbet. Det var en kanondag som började med bussresa från Elbakajen med slutdestination Sundbyholms Slott. Där hade vi en fin dag med arbete, tävlingar och helt underbar mat. Kl 16.55 kom Havsörnen (mälarbåt) och hämtade upp oss (nästan 100 pers) för en båtresa runt vår lilla skärgård. 19.00 stannade vi till i Västerås för att hämta upp de som hade jobbat med barnen på särskolan och inte kunnat vara med på dagen. Sen vände vi ut på Mälaren igen och på båten serverades en kall buffe med massor av god mat. Halv tio la vi iland, alla mätta, trött o goa efter en toppendag. Tack mina underbara chefer!. Väl hemkommen satt jag uppe o pratade med Mica en stund som hade varit nere hos kissarna. Satt sen vid datorn till kl två och sen stöp jag isäng.

En skön dag!





I onsdags var jag, Z, R och rektorerna iväg till Sundbyholms slott på en halvdagskonferens och för att kolla stället inför framtida evenemang. Det var 30 grader varmt och vindstilla...flämt! Nåväl det var en underbar omgivning och till mat serverades dom förrätt en underbar smögentoast och till varmrätt fick vi Mälargös med färska primörer...suveränt! Lyckades även arbeta lite.
Nu har man avklarat första arbetsveckan efter semestern och gissa om jag njuter av att det är fredag kväll!  Sitter just nu och är rätt trött men på ett behagligt sätt. Ska väl ta mig ut imorgon och bättra på solbrännan har jag tänkt.

Trött!

Jaha då har man klarat av sitt första arbetspass på 4 veckor, känns i knoppen och även i kroppen ska jag säga. Men det är alltid roligt att träffa sina suveräna arbetskamrater. Har faktiskt saknat några av dom. För övrigt har det varit häcken full som vanligt och det passar mig bra. På onsdag ska jag, Z och rektorerna åka till Sundbyholm på en halvdagskonferens och se på stället för framtida konferenser, fika och en god lunch...inte helt fel.

Krämpor...oj oj oj

Jag har kommit på att det här med att åren går inte är nån höjdare. Nu kommer alla krämpor och gör sig påminda. Jag har ju börjat att äta LowCarb, alltså minimalt med kolhydrater och mer fett o protein. Allt har funkat helt smärtfritt nu en vecka tills igår då jag började få smärtor i magen efter jag hade ätit. Det gick över på natten ända tills ikväll när Mica hade gjort en broccoligratäng och en sallad med gurka, isberg, paprika o en skål med kikärtor, jag hann ta två tuggor innan smärtan kom igen. Efter att ha pratat med sjukvårdsupplysningen så kan jag konstatera att jag har fått problem med gallan....shit också rent ut sagt. Får inte äta paprika, äpplen, grädde, nötter och rökt mat...alltså allt vad min kyl o frys består av efter månadshandling. Måste också hålla koll på att inte smärtorna ökar då det bara år att gå till farbror doktorn. Jaja, gilla läget! Men hur jag ska ha råd att köpa helt ny mat vet jag inte men det löser sig väl.
S var i alla fall här och gjorde blonda slingor i mitt hår igårkväll och det blev skitsnyggt, så nu är man nyklippt, blondin och gallsjuk...det ni!