Aldrig mer TELE2 COMVIQ!!!

image67

Hade tänkt skriva av mig lite men när jag väl satte mig här så tog det tvärstopp :-(  Får väl börja att berätta om det underbara bolaget TELE2 COMVIQ... Jag höll på att få en stroke häromdagen när jag satte mig o ringde upp dem angående mitt bredband som har varit helsvajigt sista tiden, har blivit blivit nerkopplad var tredje minut ungefär. Fick prata med en ung kille som i ca 1 timme satt och frågade mig i princip samma sak 10 gånger...t ex.
Har du startat om modemet?
Sitter alla kablar i?
Har du ett gammalt nätverkskort
bla bla bla!
Jag upplyste då sagda person att jadå, jag har gjort allt och min dator är ca 3 veckor gammal och berättade att jag dessutom arbetar med datorer.
Men nånting kan inte ha gått in för att efter att överhuvudtaget ha haft en dryg attityd under hela samtalet så bad han om telefon numret så att han kunde lämna det till teknikerna. När han fått det frågade han vem teknikerna skulle prata med när de ringde. Förslagsvis mig svarade jag då det är mitt telefonnummer. Jag bara tänkte om det var så att du hade en man som kanske är mer teknisk fick jag till svar.  GRR!!!!!!  fatta att jag höll på att ramla av stolen och var tvungen att fråga om jag hade hört rätt...jodå det var exakt det han sa, jag la på luren och jag har aldrig känt mig så upprörd och kränkt som då. Vad har de för jäkla uppfattning på TELE2 egentligen...ska man inte kunna vara teknisk bara för att  man är kvinna!!! Jag ska byta bredbandsbolag, var så säker!

Nu ska jag bädda ner mig och ta hand om en liten elak förkylning jag har dragit på mig.

Nattsvammel!!

Jaha då sitter jag här mitt i natten och har lite svårt att slita mig från min nya dator. Efter att ha haft min förra inlämnad för samma fel tre gånger bytte de äntligen ut den mot en modell som är ny för i år på marknaden. Fördelen med att ha Hempc via jobbet är att det inte kostade mig ett smack...kanon eller hur? Men det är Windows Vista inlagt på den och jag GILLAR inte det operativet. Segt som f-n vid uppstart trots dubbla processorer och allmänt rörigt...men men jag ska inte klaga.
Jag är så lycklig..efter 35 års nästan daglig dos av Treo så har jag haft mitt sjätte dygn Treofri, det har varit tufft med migränhuvudvärk i flera dagar men det känns som jag äntligen är FRI från eländet. Men det blir tufft även i fortsättningen, allt jag har varit van vid tas bort, det började med alkoholen för snart 9 år sen och nu Treo och som om det inte var nog, jag ska inte röka heller!!! Om jag mitt i allt kunde få äta lite smaskig mat istället men nej det går inte utan jag ska samtidigt leva på hälsomat och motionera. Jag gör det inte direkt lätt för mig...men vem fan har sagt att livet ska vara lätt :-). Skämt åsido så handlar det ju om att jag ska må bra med min kropp och mitt liv och då känns det värt att kämpa för det. Jag var på gymet idag och försökte att strida med crosstrainern men den är fan så jobbig, men vänta bar tills jag har varit rökfri ett tag då ska jag ge den på nöten. Jag skulle ge mycket för att kunna köpa en sån men det blir aldrig pengar över att lägga undan. Jag ska försöka att önska mig en sån när jag fyller 50, av vem vet jag inte men jag får väl flirta med någon. Har sett att man kan få en för c:a 1600 och jag har tänkt att om jag skulle klara att lägga undan 500 i mån så skulle jag kunna köpa en om tre månader ungefär. Men det löser sig väl.
Oj, nu är klockan mycket så nu ska jag pussa min kära PC godnatt. (är som ett barn på julafton :-)
Har ni sett förresten att jag är med på löpet :-))

KOLRISK!!!

Jaha då har jag varit och fått min dom idag...början till KOL. Först lät det inte så illa men när jag hade kommit hem ringde sköterskan och berättade att hon pratat med min läkare som hade en annan bedömning. Har fått medecin jag ska hämta på apoteket för att underlätta andningen. Nu kommer skiten slag i slag...först magsår och nu det här och allt är självförvållat, hur jävla dum får man bli egentligen. Jag blir så arg på mig själv som inte har förvaltat den enda kropp jag har på ett bättre sätt.
Har i alla fall genomlidit mn första dag på 35 år utan Treo, än så länge känns det rätt ok men jag fick veta idag att det brukar var värst efter ca 3 dagar så jag vet vad jag har att vänta. Men det är bara att härda ut för jag vill ju inte få blödande magsår. Ska även träffa en på vårdcentrlen för att få stöd i mitt rökstopp. Behöver även gå ner ett antal kilo men jag kanske inte ska ta allt på en gång. Blir hårda tag framöver men har jag fixat att sluta med spriten ska jag väl fixa det här också eller hur?